Lid worden van onze duikclub

Wil je kennismaken met het rijke en prachtige onderwaterleven, genieten van de rust op een plaats waar normaal geen mens komt, of net avontuurlijke uitstappen maken in een uitzonderlijke en unieke omgeving? Misschien zoek je wel gewoon een originele hobby om wat aan je conditie te werken? Met duiken kan het allemaal!

Bij Gobio Divers Geraardsbergen leer je alle technieken om je veilig en comfortabel onder water te begeven. Gobio is aangesloten bij de federatie NELOS, wat betekent dat elk brevet dat je bij ons krijgt, over de hele wereld geldig is.

 

Praktisch

Voor de enthousiastelingen tussen 14 en 114 jaar, die nog nooit gedoken hebben houden we tweemaal per jaar, in januari en september een duikinitiatie. Daaruit start een nieuwe groep, die we begeleiden in hun traject naar het gewenste duikniveau. Eerst trainen we een paar maanden op dinsdagavond in het zwembad. Vervolgens beginnen de oefen- en buitenduiken in België en Nederland. Per niveau moeten er bepaalde zwembadproeven, buitenproeven en vanaf 2-sterduiker ook theoretische examens worden afgelegd. Wij voorzien daarvoor in opleidingen, advies en examens.

Als je interesse hebt stuur je naar ons bestuur. Wij laten je dan weten wanneer je kan aansluiten.

Als je al duikerervaring hebt, kan je zonder meer starten na betaling van lidgeld. Als je van een andere federatie komt (PADI, SSI, IANTD,...) bekijken samen met jou hoe we je bestaande niveau kunnen inschalen.

Het lidmaatschap in 2019 bedraagt 150 Euro als je start in januari en 225 euro als je start in september. In dat laatste geval ben je wel meteen anderhalf jaar lid. Het rekeningnummer is BE11 8601 0047 9248 van Gobio Divers, met vermelding van je naam.
Een overzicht van de bijkomende kosten, vind je hier

Lidmaatschap


Als je lid wordt van onze duikclub, ben je meteen ook lid van onze duikfederatie NELOS. Dat heeft een aantal voordelen.

Voor een eerste kennismaking met de duiksport, kun je terecht op onze wekelijkse training, elke dinsdag van 20.45 uur tot 21.45 uur in het Gaverbad, het zwembad van provinciaal domein De Gavers, Onkerzelestraat 280 in Geraardsbergen. We verzamelen aan de ingang rond 20.20 u. Let wel, je kan steeds komen kennismaken. Let wel, als je wil beginnen duiken, neem je eerst contact op om te starten tijdens onze initiatie-avonden in januari of september.